yleista_yrity
Staart

UK Sunsystems Oy - tietoa yrityksestä

UK Sunsystems OySunsystems-aurinkosuojat on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin.

Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen.  Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa.

Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja  sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.
Oikein hallittuna auringon valo antaa lämpimän tunnelman ilman kuumuutta.

 

Tuotevalikoimaamme kuuluu lähes kaikki aurinkosuoja-alan tuotteet (markiisit, kaihtimet, screenkaihtimet, pimennysverhot, verhokiskot, verhotangot yms.) Valikoimasta ja tuotteista saat tietoa näiltä sivuilta, mutta parhaiten kuitenkin asiantuntevien jälleenmyyjiemme avulla.


Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen.

Katso videoesittely yrityksestämme (youtube)

Aurinkosuojaus, auringonsuojaus, aurinkosuojien valmistajat


UK Sunsystems Oy on Aurinkosuojaus Ry:n jäsen.

Lue lisää aurinkosuojauksesta.

 

Suomen Vahvimmat