ajankoh
Staart

Ajankohtaista

Vantaan Asuntomessut 2015

Asuntomessuilla on tänäkin vuonna esillä Sunsystems-tuotteita useammassa kohteessa. Päähuomio kiinnittyy screenkaihtimiin ja terassimarkiiseihimme.


Screen kaihtimet asuntomessut honkatalot villa beautyYhteistyökumppanimme Honkatalot on toteuttanut Vantaan Asuntomessuille upean, modernin ekopuutalon - Villa Beautyn, jossa tehokas aurinkosuojaus yhdistyy talon sisustukseen ja kivitalomaiseen designiin.
Vantaan Asuntomessujen viileimmässä kohteessa avattavien ikkunoiden välitilaan asennetut screenkaihtimet poistavat tehokkaasti kuumuutta, mutta säilyttävät läpinäkyvyyden ja tilan avoimuuden.

Lisäksi Villa Beatyn kahta eri tasossa olevaa terassia varjostaa TM770 uutuusmarkiisit.

Katso lisäkuvia Facebook-sivuiltamme

 

Toinen Asuntomessu-kohde, Rock-kivitalot by Aletta, on jälleenmyyjämme Aletta Oy:n taidonnäyte aurinkosuojauksen yhdistämisestä kokonaisvaltaiseen sisustukseen. Aletta on suunnitellut ja toteuttanut koko kohteen sisustuksen. Sunsystems-tuotteista nähtävissä on Sunseal BlackOut -pimennyskaihtimet. Lisäksi kohteessa on Zebra-rullaverhoja ja Ulvilan Kaihtimen näyttävät korkeat pystylamellikaihtimet.

 

Näiden kohteiden lisäksi Asuntomessuilla pääsee muissakin kohteissa, kuten UrbanVilla1 ja UrbanVilla2 tutustumaan uusiin tyylikkäisiin Sunsystems screenkaihtimiin. Myös näiden kohteiden sälekaihtimet ovat laadukasta ulvilalaistuotantoa.

2.7.2015