ajankoh
Staart

Ajankohtaista

Uudet Sunsystems-terassimarkiisit

Sunsystems terassimarkiisi TM800Sunsystems esitteli OmaKoti 2012 -messuilla ensi kertaa uudet terassimarkiisimallinsa. Uudet täysin koteloidut TM800 sekä TM500-sarjan terassimarkiisit saivat erittäin hyvän vastaanoton niin asiakkaiden kuin jälleenmyyjienkin toimesta. Uudet Sunsystems-terassimarkiisit (TM800 ja TM500) pitävät markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema®-nauhoilla varustettujen nivelvarsien avulla. Uusien terassimarkiisien maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä.

Sunsystems TM800 on täysin koteloitu terassimarkiisi, jonka viimeistelty muotoilu laadukas rakenne tekevät markiisista erittäin tyylikkään. Markiisin kaikki osat sulkeutuvat kotelon sisään, jolloin siitä tulee siisti ja lähes huomaamaton osa julkisivua.

Sunsystemsin TM500 on uuden ajan terassimarkiisi, jonka tyylikäs muotoilu, monipuolisuus ja laadukas rakenne tekevät markiisista erittäin suositun. Sunsystemsin valmistama TM500-terassimarkiisi on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi rullautuva etukangas sekä kangaspalkki.

 

Katso tarkemmat tiedot täältä

2.4.2012