ajankoh
Staart

Ajankohtaista

UUTUUS! Sunseal-tuotteet

Sunseal Screen kaihdin verhoSunsystems Oy on aloittanut uusien Sunseal-tuotteiden valmistuksen Suomessa. Sunseal-aurinkosuojat ovat nykyaikainen ja energiatehokas vaihtoehto sälekaihtimille. Sunseal-kaihtimissa yhdistyvät ulkopuolisten aurinkosuojien tehokkuus ja sisäpuolisten aurinkosuojien toimivuus. Erittäin tehokkaan aurinkosuojan lisäksi Sunseal-aurinkosuojat vähentävät tutkitusti ikkunoiden lämpöhukkaa ja säästävät lämmityskuluissa.

Sunseal on uuden sukupolven korkealuokkainen auringonsuoja, jolla saavutetaan lähes 100% auringonsuojaus sisätiloihin. Uudenlaiset ja lähes huoltovapaat Sunseal Screen ja Sunseal Black Out toimivat yksin tai yhdessä ikkunoiden välitilassa omalla virtalähteellä. Tehokkaiden Sunseal-aurinkosuojatuotteiden avulla voidaan säädellä ikkunan g-arvoa ja U-arvoa tarpeen mukaan!

Sunseal Screen & Sunseal Black Out. Kaihdin ikkunan väliinSunseal Screen - tehokasta auringonsuojausta vähentämättä luononvaloa ja peittämättä maisemaa.
MSE-ikkunoiden välitilassa toimivalla alaslasketulla Sunseal Screen kaihtimella voidaan saavuttaa jopa 95% aurinkoenergian torjunta, peittämättä maisemaa ja pimentämättä tilaa. Ikkunan välitilaan asennettava screenkaihdin on lähes yhtä tehokas kuin ikkunan ulkopuolelle asennettava screenkaihdin. Tuotteen tarkoituksena on poistaa mahdollisimman tehokkaasti auringon tuottamaa lämpösäteilyä kuitenkaan poistamatta luonnollista valoa sisätilassa. Sunseal Screen -kaihtimen avulla voit itse päättää milloin aurinkolämpö tulee sisään ja milloin ei!

Sunseal Black Out - tiivistä pimennystä, auringonsuojausta ja energiansäästöä.
MSE-ikkunoiden välitilassa toimivalla alaslasketulla Sunseal Black Out kaihtimella voidaan saavuttaa jopa 100% pimennys. Alaslaskettuna tuotteella saavutetaan täysin tiivis pinta ikkunoiden välitilaan. Sunseal Black Out -tuotteen tarkoituksena on saavuttaa täydellinen pimennys tilaan sekä estää mahdollisimman tehokkaasti lämpöenergian karkaaminen ikkunoista esimerkiksi yöaikaan.

Sunseal on tuotesuojattu ja IPR-vakuutettu.

Lue lisää

 

3.4.2012