verhotangot
Staart

Verhotangot

Hasta verhotangotHasta verhotangot ja tarvikkeet kruunaavat ikkunan somistuksen. Sisustukseen sopiva verhotanko sulautuu kauniisti verhon tunnelmaan tai erottuu korostaen muuta sisustusta. Verhotankojen värivaihtoehdot sekä erilaiset päätynupit antavat ilmettä sisustukseen. Verhotankoja sekä niihin sopivia useita erilaisia päätyjä voi yhdistellä oman makunsa mukaan. Verhotankojen pituutta on helppo säätää ja niitä löytyy useampia eri vahvuuksia sekä puisina että metallisina.

Asiantuntevat jälleenmyyjämme osaavat auttaa valitsemaan juuri sinun kotiisi tai toimistoosi sopivat verhotangot. Välitämme ja varastoimme ruotsalaisen Hastan Ab:n verhotankoja. Hastan mallistosta löytyvät valmiit verhotankopakkaukset ja laaja valikoima erilaisia yhdistelmiä, joita voi oman maun mukaan yhdistellä ja Day&Nightvaihdella.

Mallistosta löytyy valmispakkauksia, mutta voit myös halutessasi rakentaa itse oman kokonaisuutesi. Kannattaa tutustua Hasta-tuotteisiin joko itse tai asiantuntevan jälleenmyyjän avulla.Hastan laajasta tuotevalikoimasta löytyy paljon muitakin kauniita sisustustuotteita (rullaverhot, paneeliverhot, paneelikiskot,  verholaudat, lamelliverhot, alumiinikiskot, laskosverhot, puukaihtimet yms.)

 

Hasta verhot ja kaihtimet

Hasta on tuonut markkinoille myös huipputyylikkäitä uutuusverhoja  kuten Day&Night, Daybreak-verhot.

Katso video Day&Night -verhosta

  Hastan tuotekatalogi 2016

 

 

Katso lähin Hasta verhotankojen ja kaihtimien jälleenmyyjäsi

 Vinkki! Nyt myös saatavana hiljainen moottoroitu verhokisko