moottori_ja_ohjaus
Staart

Radio-ohjaus - kaukosäätö

Langaton radio-ohjaus

Langaton RTS-järjestelmäUseimmat tuotteista ovat radiotekniikalla langattomasti ohjattuna helppoja ja huolettomia käyttää. RTS-järjestelmä myös mahdollistaa useampien tuotteiden ohjaamisen yhtä kaukosäädintä käyttämällä. RTS-ohjaus vaatii ainoastaan moottorin sähkökytkennän ohjauspisteen sijainnista riippumatta. Tämä poistaa myös moottorin ja ohjainpisteen välisten johtojen tarpeen. Julkisivu säilyy kauniina. RTS-järjestelmä on nopea asentaa ja sitä on helppo käyttää.

 

Langattomat RTS Kaukosäätimet

kaukosäädin, kaukosäädettävä, markiisi, SomfyYksinkertaisimmillaan voit käyttää aurinkosuojaasi, esimerkiksi markiisia, kaukosäätimellä. Säädä se ihanteelliseen asentoon yhdellä sormen painalluksella.  Kaukosäädettävä markiisi on säädettävissä lähes mistä vain, langattomasti. Yhdellä kaukosäätimellä voit ohjata joko yhtä tai useampaa markiisia tai vaikka kokonaisia markiisiryhmiä. Somfyn Telis Patio -kaukosäätimet ovat paristokäyttöisiä, iskun- ja vedenkestäviä kaukosäätimiä. Säätimissä on selkeästi kolme eri painiketta ja toimintoa: sisään, ulos ja my-väliasento. Keskimmäinen My-painike toimii myös markiisin pysäytyspanikkeena. RTS-kaukosäätimet on valmistettu mahdollisimman helpoksi käyttää.

 

Langaton RTS Automatiikka

Sunsystems-tuotteissa käytettäviin Somfy-moottoreihin on myös saatavissa automaattinen ohjaus. Automatiikka reagoi säähän ja huolehtii aina aurinkosuojasi oikeaan asentoon. Tuuliautomatiikka suojelee esimerkiksi markiisiasi liian kovalta tuulelta. Jos tuuli yltyy yli asetetun rajan, markiisisi vetäytyvät sisään automaattisesti. Tuuliautomatiikka suojelee markiisiasi ja antaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen käyttöön. Aurinkoautomatiikka taas sulkee ja avaa markiisin auringonpaisteen mukaan. Pilvisellä säällä markiisi vetäytyy sisään, kun taas aurinkoisella säällä avautuu automaatisesti. Tuuli- ja aurinkoautomatiikka on saatavilla yhdessä tai erikseen.

Uutuutena sähkökäyttöisiin Sunsystems-tuotteisiin on myös saatavana aurinkoautomatiikka, joka latautuu itsestään aurinkokennolla. Näin aurinkovahti ei tarvitse omaa virtalähdettä. Uutena mallina on myös markiisin etuosaan asennettava tuulivahti, joka mittaa markiisin liikkeestä tuulen voimakkuuden ja sulkee markiisin automaattisesti tuulen ylittäessä asetetun rajan.

Katso kaikki moottoroitavat Sunsystems-tuotteet

 

Lataa helppo radio-ohjattavan moottorin ohjelmointiohje

Lataa koko Somfyn RTS-moottorien käyttöohje

Kysy lisää ohjausjärjestelmistä lähimmältä Sunsystems-aurinkosuojien jälleenmyyjältä.