moottori_ja_ohjaus
Staart

Moottoroidut aurinkosuojat

Automatiikka ja lähetinSähkökäyttöiset Sunsystems-aurinkosuojat valmistetaan Somfyn valmistamilla sähkömoottoreilla. Moottoroidut aurinkosuojat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja lisäävät tuotteiden käytettävyyttä sekä suojaa niitä. Moottorit ovat tehokkaita, käyntiääneltään erittäin hiljaisia ja kuluttavat hyvin vähän sähköä. Sähkökäyttöinen markiisi ja kaihdin on helppo säätää haluamaasi asentoon joko kaukosäätimellä, kytkimellä tai vaikka puhelinohjauksella. Kaikkiin ohjausvaihtoehtoihin on saatavissa myös erilaisia lisävarusteita sekä automatiikka. Lue lisää eri ohjausvaihtoehdoista (älyohjaus, kaukosäätö, kytkinsäätö tai väyläohjaus)

 

Moottoroitu markiisi

Sähkökäyttöinen markiisi markiisi moottori sähkökäyttö moottoroitu kaukosäädettäväon erittäin helppokäyttöinen. Sähkökäyttöiset markiisit on mahdollista käyttää joko langallisilla ohjauksilla tai kaukosäätimillä. Kaukosäätö vaatii ainoastaan markiisimoottorin sähkökytkennän ohjauspaikan sijainnista riippumatta. Tämä tarjoaa sinulle kaukosäätimen käyttömukavuuden ja helppouden. Kaukosäätimellä voit ohjata joko yhtä tai useampaa markiisia melkein mistä vain. Kaukosäädin on myös vedenkestävä, joten ei ole syytä huoleen, vaikka jätät sen ulos. Langallinen asennus taas vaatii johdot moottorin ja ohjauspisteen välille. Seinään asennettavalla kytkimellä voit myös ohjata joko yhtä tai useampia aurinkosuojia kerrallaan.

Perinteisen kaukosäädön lisäksi markiisin moottoriin saadaan liitettyä aurinkoanturi ja tuulivahti, jotka ohjaavat itsenäisesti markiisia. Aurinkoisella ilmalla markiisi on avoinna ja tarjoaa suojaa paahtavalta kuumuudelta, kun taas pilvisellä tai tuulisella säällä markiisi kelautuu itsestään sisään. Automatiikka siis suojaa markiisia ja lisää sen käyttöikää. Lähes kaikki Sunsystems-markiisit (ikkunamarkiisit, terassimarkiisit, katosmarkiisit, screenmarkiisit yms) ovat saatavissa sähkökäyttöisinä.

Katso täältä kaikki markiisimallit.

 

Muut moottoroitavat Sunsystems-aurinkosuojat

Sähkökäyttöinen kaihdin ja verhokiskoSunsystems valmistaa myös monia muita sähkökäyttöisiä tuotteita, joita voidaan ohjata samalla periaatteella kuin markiiseja. Myös nämä sähkökäyttöiset aurinkosuojatuotteet on käytettävissä kaukosäädöllä, kytkimellä tai väyläohjattuna. Lähes kaikki tuotteet, esimerkiksi sähkökäyttöinen screen-kaihdin, saadaan aurinko-ohjauksella. Katso tuotteista tarkemmin jokaisen tuotteen omilta sivuilta.

Moottoroitu screenkaihdin
Moottoroitu kattokaihdin
Moottoroitu alumiinikaihdin 50mm
Moottoroitu pliseekaihdin
Moottoroitu verhokisko
Moottoroitu pimennysverho
Moottoroitu puusälekaihdin

 

5 vuoden takuu kaikille moottorityypeille varmistaa, että sinun ei tarvitse kantaa huolta laitteiden toimivuudesta.

 

Lataa Somfyn Patio-esite

Lataa Somfyn Rt-kortti

.