moottori_ja_ohjaus
Staart

Älyohjaus

puhelin ohjaus kaihtimet markiisit connexoon tahomaMikään ei ole niin helppoa kuin koti, joka toimii puolestasi. Yksinkertaisella kotiautomaatiolla voit nyt ohjata kaihtimia, markiiseja ja muita aurinkosuojia ja tarvittaessa vaikka lämmitystä, valaistusta ja kodin valvontajärjestelmiä.

Sinun ei tarvitse edes olla kotona ohjataksesi kaikkia järjestelmään liitettyjä ratkaisuja. Voit valvoa, ohjelmoida ja käyttää kaikkia tuotteita tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla olitpa missä tahansa.

Mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta voit esimerkiksi:

  • Kommunikoida kodin kanssa! Uuden teknologian ansiosta kaikkia moottoroituja tuotteita, ohjainlaitteita ja antureita voidaan käyttää napin painalluksella.
  • Pysyä kotisi tilanteen tasalla, olitpa missä tahansa
  • Saada hälytysviestejä automatisoiduilta kotijärjestelmiltä. Kameroiden avulla näet mitä kotona tapahtuu ollessasi liikkeellä. Voit myös ohjata ja komentaa kotisi tärkeitä toimintoja, mukaan lukien markiisit, sälerullaimet, lämmitys, valaistus, ja valvontajärjestelmät.
  • Intuitiivisen käyttöliittymän kautta ohjata kotiasi mistä ja milloin tahansa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla

Älyohjaus kotiautomaatio tahoma somfy

 

Meillä on jopa tarjota sinulle vaihtoehtoja riippuen siitä missä laajuudessa haluat ohjata laitteitasi. Mikäli haluat kokonaisvaltaisen kodinohjausjärjestelmän on Tahoma sinun valintasi. Tahomalla voit ohjata yli 100 tuotetta yhden reitittimen avull ja se on yhdistettävissä io-homecontrol kumppaneiden tuotteisiin.

Mikäli haluat ohjata valmistamiamme aurinkosuojia puhelimellasi, voimme tarjota sinulle yksinkertaisemman Connexoon-ohjausjärjestelmän. Connexoonin avulla voit ohjaa kaihtimia ja markiiseja omalla älypuhelimellasi, ohjelmoida viikkoskenaarioita ja ajastintoimintoja tai automatisoida tuotteet auringon mukaan.