markiisit
Staart

Terassimarkiisi TM500

Sunsystems terassimarkiisi TM500Terassimarkiisi on paljon enemmän kuin auringonsuoja. Markiisi tekee terassistasi viihtyisän kesähuoneen ja lisää huomattavasti sen käyttöä kuumina hellepäivinä ja sateisina syysiltoina. Kannattaa kuitenkin muistaa, että terassimarkiisi joutuu Suomen vaihtelevissa oloissa kestämään erilaista rasitusta. Siksi markiisi kannattaa valita huolella. Pohjoismaisiin oloihin suunniteltu Sunsystems TM500-terassimarkiisi kestää erinomaisesti säänvaihtelut ja pohjoiset olot. Muunneltavuutensa vuoksi TM500 sopii jokaiselle terassille ja jokaiseen makuun!

Sunsystemsin TM500 on uuden ajan terassimarkiisi, jonka tyylikäs muotoilu, monipuolisuus ja laadukas rakenne tekevät markiisista erittäin suositun. TM500-terassimarkiisi pitää markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema®-nauhalla varustettujen nivelvarsien avulla.

Sunsystemsin valmistama TM500-terassimarkiisi on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi rullautuva etukangas sekä kangaspalkki. TM500-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä (sarjaan kytkettynä 15,0m).

TM500-terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Auringon paistaessa markiisi avautuu pitääkseen terassin lämpötilan sopivan viileänä. Liian voimakkaalla tuulella terassimarkiisi vetäytyy kiinni suojellakseen itseään. Mitä suurempi terassimarkiisi on, sitä suositellumpaa moottorikäyttö on. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-terassimarkiisi varustetaan aina 100% akryylikankaalla. Kaikki käytössä olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Sunsystems TM500- terassimarkiisi on sinun terassisi arvoinen markiisi.

Lataa Sunsystems-markiisit esite

Lataa TM500-terassimarkiisi esite

Lataa Sunsystems TM500-terassimarkiisi tuotekortti

Lataa Sunsystems moottoroidun kauko-ohjattavan markiisin ohjelmointiohje

Katso lähin terassimarkiisi jälleenmyyjä tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.

UUTTA! Kokeile uutta markiisikonetta! Voit suunnitella oman markiisin ja valita markiisikankaan juuri sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi Sivuilla voit muuttaa talon väritystä ja suunnitella sinulle sopivan markiisin.

markiisi