markiisit
Staart

Terassimarkiisi TM500 kangaspalkilla

Sunsystems terassimarkiisi TM500 keskipalkillaTM500-sarjan terassimarkiiseihin on saatavana markiisin keskellä kulkeva koko markiisin levyinen kangaspalkki, jonka ansiosta kankaaseen ei pääse muodostumaan pussia vaan kangas pysyy tiukemmalla koko leveydellään.   Keskipalkki antaa markiisille erilaisen ilmeen, mutta myös vakautta ja ryhtiä. Keskipalkkimarkiisi suojaa samalla paremmin matalalta paistavilta ilta- ja aamuauringoilta.

Keskipalkkimarkiisi antaa myös enemmän tilaa markiisin alle. Normaalisti markiisi tulee aina kaltevassa kulmassa seinästä ulospäin mutta keskipalkkimarkiisi kaltevoituu vasta keskipalkin kohdalta. Keskipalkki myös tukee koko markiisia huomattavasti paremmin kuin normaalimalli ja antaa paremman vesikuorman keston perusmalliin verrattuna. Keskipalkkimarkiisi on kaikinpuolin ryhdikkäämpi ja tukevampi markiisi.

Myös keskipalkilla varustettu TM500-terassimarkiisi pitää markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema®-nauhalla varustettujen nivelvarsien avulla ja sitä on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi rullautuva etukangas. TM500-terassimarkiisien maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä (sarjaan kytkettynä 15,0m).

TM500-terassimarkiisit voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Auringon paistaessa markiisi avautuu pitääkseen terassin lämpötilan sopivan viileänä. Liian voimakkaalla tuulella terassimarkiisi vetäytyy kiinni suojellakseen itseään. Mitä suurempi terassimarkiisi on, sitä suositellumpaa moottorikäyttö on. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-terassimarkiisit valmistetaan aina 100% akryylikankaalla. Kaikki käytössä olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Sunsystems TM500- terassimarkiisi on sinun terassisi arvoinen markiisi.

Lataa Sunsystems-markiisit esite

Lataa TM500-terassimarkiisi esite

Lataa Sunsystems TM500-keskipalkkimarkiisi tuotekortti

Lataa Sunsystems moottoroidun kauko-ohjattavan markiisin ohjelmointiohje

Katso lähin terassimarkiisi jälleenmyyjä tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.

UUTTA! Kokeile uutta markiisikonetta! Voit suunnitella oman markiisin ja valita markiisikankaan juuri sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi Sivuilla voit muuttaa talon väritystä ja suunnitella sinulle sopivan markiisin.

markiisi