markiisit
Staart

Koteloitu terassimarkiisi TM770

Sunsystems terassimarkiisi TM770Sunsystems TM770 terassimarkiisi on täysin koteloitu. Loppuun asti viimeistelty muotoilu ja erittäin laadukas rakenne tekevät markiisista hyvin tyylikkään. Markiisin kaikki osat sulkeutuvat kotelon sisään, jolloin siitä tulee siisti ja lähes huomaamaton osa julkisivua.

Runkoväreissä on valittavana kolme vakioväriä (valkoinen, hopea ja musta) sekä saatavana useita muita värejä. TM770-terassimarkiisi pitää markiisikankaan erittäin kireänä nivelvarsien avulla. TM770-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 6,0 metriä.

TM770-terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Auringon paistaessa markiisi avautuu pitääkseen terassin lämpötilan sopivan viileänä. Liian voimakkaalla tuulella terassimarkiisi vetäytyy kiinni suojellakseen itseään. Mitä suurempi terassimarkiisi on, sitä suositellumpaa moottorikäyttö on. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-terassimarkiisi varustetaan aina 100% akryylikankaalla. Kaikki käytössä olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Sunsystems-terassimarkiisi on sinun terassisi arvoinen markiisi.

Lataa Sunsystems-markiisit esite

Lataa TM770-terassimarkiisi esite

Lataa Sunsystems moottoroidun kauko-ohjattavan markiisin ohjelmointiohje

Katso lähin terassimarkiisi jälleenmyyjä tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.

UUTTA! Kokeile uutta markiisikonetta! Voit suunnitella oman markiisin ja valita markiisikankaan juuri sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi Sivuilla voit muuttaa talon väritystä ja suunnitella sinulle sopivan markiisin.

markiisi