markiisit
Staart

Terassimarkiisi Monaco (poistunut malli)

Terassimarkiisi MonacoTerassimarkiisi on paljon enemmän kuin aurinkosuoja. Markiisi tekee terassistasi viihtyisän kesähuoneen ja lisää huomattavasti sen käyttöä kuumina hellepäivinä ja sateisina syysiltoina. Markiisi on oikea ratkaisu suojaamaan auringolta alueita, joissa halutaan esteetöntä kulkua. Terassimarkiisin hinta riippuu markiisimallista, markiisin koosta sekä varustelutasosta.

Monaco on tukevarakenteinen perinteinen terassimarkiisi.  Monaco -terassimarkiisi soveltuu käytettäväksi niin liikerakennuksissa kuin myös kotiterasseilla. Markiisin vaijerilla varustetut nivelvarret pitävät kankaan kireällä. Terassimarkiisi voidaan asentaa joko seinään tai kattoon.

Monaco-terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko veivillä tai moottorilla. Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia valaistuksen ja tuuliolosuhteiden mukaan. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-markiiseissa käytetään 100% akryylikangasta. Kaikki kankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee kankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa. Katso koko markiisikangasmallisto.

Lataa Sunsystems-markiisit yleisesite 

Lataa Sunsystems Monaco-terassimarkiisi esite

Lataa Sunsystems Monaco-terassimarkiisi tuotekortti

Lataa Sunsystems Monaco-terassimarkiisi asennusohje

Lataa Sunsystems moottoroidun kauko-ohjattavan markiisin ohjelmointiohje

Katso lähin jälleenmyyjä tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.


UUTTA! Nyt voit suunnitella oman markiisin ja valita markiisikangaan juuri sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi Sivuilla voit muuttaa talon väritystä ja suunnitella sinulle sopivan markiisin. Kokeile!


markiisi