markiisit
Staart

Markiisikangas

markiisikangas markiisikankaat SandatexMarkiisi viimeistellään oikein valitulla markiisikankaalla. Kangas on markiisin näkyvin osa ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Hyvin valittu markiisi ja markiisikangas kohentavat rakennuksen ulkonäköä. Markiisikangas on parhaimmillaan kestävä, värinpitävä, likaa hylkivä ja hyvän näköinen.

Sunsystems-markiiseissa käytetään Sandatexin 100% akryylikangasta, jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa massavärjätystä langasta. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Markiisikangasmallisto sisältää yli 100 erilaista kangasta. Mallistosta löytyy kauniit yksiväriset, perinteiset tasaraitaiset, sekä kuviolliset kankaat, jotka ovat kaikki vesitiiviitä. Mallistosta löytyy myös PVC-kankaat, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi korimarkiiseissa.

Markiisikangas kangas markiisiinMarkiisikangas viimeistellään laadukkaalla nanoteknologiaa hyväksikäyttävällä pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistuvan. Laajasta valikoimastamme löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa. Kun haluat tehdä pitkäikäisen kangasvalinnan, suosittelemme sinulle Sandatexin akryylikangasta.

 Katso markiisikangas malliston yli 100 eri kangasta täältä.


Oeko-TexStandard 100 Sandatex markiisikangasmarkiisikangas teflon nano UV suojaus

 

Katso video markiisikankaan teflon-pintakäsittelystä täältä (youtube)

Lataa nanoteknologialla käsitellyn akryylikankaan esite

Lataa Sunsystems markiisikangas esite

Lataa arkkitehdeille suunnattu Sunsystems markiisikangasmallisto

Voit myös katsoa mikä markiisikangas sopii sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi tai ladata talosi kuva ja sovittaa markiisia osoitteessa www.markisguiden.se.

Mukana Sandatex 2013 malliston uudet kankaat!