markiisit
Staart

Markiisi - yleistä

Markiisimarkiisi markiisit markiisi on hyvä aurinkovarjo ja sadesuoja. Pohjoismaisiin oloihin suunnitellut markiisit kestävät säänvaihtelut ja pohjoiset olot. Markiisi kannattaa siksi valita huolella. Eri käyttötarkoituksiin ja paikkoihin löytyy eri mallinen ja tyyppinen markiisi. Markiisit toimivat hyvin ulko- ja oleskelutilojen katteina sekä sisäänkäyntien suojina, auringonsuojana ikkunoissa ja vaikka myymälän julkisivun somisteina ja katseenvangitsijoina. Markiisi on erinomainen tapa viilentää ja säästää sisätilojen jäähdytyskuluissa.

Markiisi estää liiallisen auringon lämpösäteilyn pääsyn ikkunasta sisälle. Sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Markiisi ja sen oikeanlainen käyttö voi vähentää koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.
Oli kyseessä sitten terassimarkiisi, ikkunamarkiisi, katosmarkiisi tai vaikka korimarkiisi, tee viisas päätös ja hanki mittojen mukaan tehty toimiva ja laadukas Sunsystems-markiisi. Markiisien hinnat vaihtelevat mallien ja varustelutason mukaan. Asiantuntevat myyjämme ympäri Suomen auttavat teitä valitsemaan kohteeseen sopivat markiisit ja markiisikankaat.

Terassimarkiisiterassimarkiisi tekee pihastasi viihtyisän ja miellyttävän oleskelupaikan. Markiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassisi vuotuista käyttöaikaa. Markiisi suojaa sinut ja kalusteesi polttavalta ja haalistavalta auringonpaisteelta. Terassimarkiisi antaa suojaa ja sen alla pääset nauttimaan kesän herkuista vaikka vettä vähän tihkuisikin. Valitse eri malleista sopivin markiisi juuri sinun terassille. Eri käyttötarkoituksiin ja eri kokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi. Terassille sijoitettavan markiisin hinta riippuu markiisin koosta ja varustelusta. Kun olet hankkimassa markiisia, muista huomioida kankaan laatu, värin kesto sekä markiisin rungon kestävyys vallitsevissa pohjoisissa oloissa, koska ne ovat ratkaisevia tekijöitä markiisin pitkäaikaisuudessa ja kestoiässä. Katso kaikki terassimarkiisit.

Ikkunamarkiisi Kuva ikkunamarkiisi, markiisi, ikkuna, marksi, fönster,  ikkunamarkiisitpitää huoneen sisäilman sopivan viileänä ja suojelee samalla kodin tekstiilejä ja sisustusta haalistumiselta. Ikkunamarkiisit ovat tärkeä osa kun suunnitellaan energiatehokasta kotia ja asumista. Ikkunamarkiisi auttaa sinua säästämään talon viilennys- ja ilmanvaihtokuluissa. Ikkunamarkiisit suojaavat liialliselta valolta, peittämättä kuitenkaan kaunista maisemaa. Ikkunamarkiisit tuovat rakennukseen aivan uuden ilmeen ja oikein valitun kankaan avulla markiisi sulautuu kauniisti rakennuksen julkisivuun. Ikkunamarkiisi kannattaa valita käyttökohteen mukaan. Markiisi on saatavana koteloituna tai ilman koteloa. Ikkunamarkiisi voidaan säätää moottorilla, veivillä tai nauhalla riippuen markiisityypistä ja kohteesta. Katso kaikki ikkunamarkiisit.

Markiisikangas, Kuva markiisikangas ikkunamarkiisit markiisikankaatjota Sunsystems-markiisissa käytetään, on Sandatexin 100% akryylikangasta. Sunsystems-markiisien markiisikankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa massavärjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta markiisikangas säilyttää raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas nanoteknologialla viimeistelty pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Markiisikangas on kaikkein näkyvin osa markiisia, joten sen valinta kannattaa tehdä huolella. Vanhaan markiisiin voidaan myös helposti uusia kangas. Kangasmallistossamme on yli 100 toinen toistaan hienompaa kuosia. Pääset nyt myös tutustumaan hienoon kangasmallistoomme sivuillamme. Katso kaikki markiisikankaat.

Moottoroitu markiisi kaukosäädin kuvaSähkökäyttöinen markiisi helpottaa ja lisää selvästi markiisin käytettävyyttä ja terassin mukavuutta. Moottoroitu markiisi on erittäin helppokäyttöinen ja toimiva. Yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella markiisi kulkee kiinni tai auki. Sunsystems-markiisit on mahdollista saada myös täysin automatisoituna. Tuuli- ja aurinkoautomatiikan ansiosta sääoloista ei tarvitse enää itse huolehtia. Markiisit toimivat itsenäisesti sään ja tuulen mukaan silloinkin, kun et itse ole kotona. Auringonpaisteella markiisi on auki ja estää liiallisen kuumuuden, kun taas liian voimakkaalla tuulella markiisit sulkeutuvat automaattisesti suojellakseen itseään. Täysin automaattinen aurinkosuojausjärjestelmä koostuu seinälle kiinnitettävästä aurinko- ja tuulianturista sekä markiisimoottoriin sijoitetusta vastaanottimesta.
Voit myös tarvittaessa säätää markiisia kaukosäätimellä tai seinäkytkimellä. Lue lisää markiisi moottorilla.

Sunsystems-markiisit esite 

Katso lähin markiisi jälleenmyyjäsi

UUTTA!!!
Nyt voit suunnitella oman markiisin ja valita markiisikankaan juuri sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi Sivuilla voit muuttaa talon väritystä ja suunnitella sinulle sopivan markiisin. Kokeile!

markiisi markiisit terassimarkiisi ikkunamarkiisi