markiisit
Staart

Terassilämmitin

TerassilämmitintTerassilämmittimet ovat paras ratkaisu ulkotilojesi lämmitykseen. Nyt ei kylmät säät estä nauttimasta ulkoilmasta!

Uusilla lämmitinmalleilla voidaan lämmittää niin ulko- kuin sisätiloissakin. Uudet tyylikkäät terassilämmittimet ovat tehokkaita, edullisia ja turvallisia käyttää.
Monikäyttöiset lämmittimet sopivat kotiin parvekkeille ja patioille, ravintolan terassille, mökille tai vaikka ulkoilmatelttoihin. Nyt valikoimassa on myös vedenkestävät rst-mallit.

Terasseille suositeltava kvartsilämmitin lähettää lyhytaaltoista infrapunasäteilyä, joka lämmittää ainoastaan kohteen johon säteily osuu. Normaalit infrapunalämmittimet lähettävät pitkäaaltoista säteilyä, joka lämmittää ympärillä olevan ilman. Näin esimerkiksi tuulinen sää ei vaikuta kvartsilämmittimen antavaan lämpöön ja tehoon. Koska kvartsilämmittimet eivät lämmitä ympärillä olevaa ilmaa, lämmittävä vaikutus myös tuntuu välittömästi. Kvartsilämmitin saavuttaa täyden lämmitystehon jopa 1 sekunnin kuluttua päälle kytkemisestä.

Terassilämmittimet antavat mahdollisuuden nauttia kesäisistä olosuhteista pidempään ja edullisesti. Suurissa tiloissa parhaimman vaikutuksen saa aikaan kahden tai useamman terassilämmittimen yhteisvaikutuksella.


UUTUUS!
Nyt myös saatavana Somfyn integroidulla RTS-vastaanottimella varustetut terassilämmittimet, joiden lämmönsäätö tapahtuu kaukosäätimen rullalla. Samalla kaukosäätimellä voidaan ohjata myös markiisia ja markiisin valopalkin valon voimakkuutta.

Katso lähin terassilämmitin jälleenmyyjäsi ja kysy myös muita malleja.