markiisit
Staart

Markiisin lisävarusteet

Terassimarkiisin tuulitukivarret

Markiisin tuulitukivarsiTerassimarkiisin etuprofiiliin on saatavana lisävarusteena tuulitukivarret, jotka estävät markiisin heilumisen tuulisella säällä. Tuulitukivarret siis suojaavat markiisia liian kovalta tuulelta. Tarvittaessa tuulitukivarret saa kokonaan piiloon etuprofiilin taakse, kun niitä ei tarvita tai markiisi on kiinni. Tuulitukivarren korkeus on säädettävissä etuprofiilin korkeuden mukaan, maksimikorkeus 2,5m. Tuulitukivarren kiinnitys tapahtuu helposti ja nopeasti. Varren alaosa voidaan kiinnittää suoraan kaiteeseen tai terassiin. Tuulitukivarsia ei voi kuitenkaan käyttää samaan aikaan automatiikan kanssa, eikä niitä suositella moottorikäyttöisiin markiiseihin. Tuulitukivarsi on saatavissa kaikkiin Sunsystems -terassimarkiisimalleihin.

 

Valopalkki markiisin alle

Markiisi valopalkki RTSTyylikkästi muotoiltu valopalkki viimeistelee terassimarkiisin. Valopalkki voidaan asentaa suoraan markiisin alle. Valopalkkeja on saatavissa eri kokoja ja tehoja.

Valopalkkiin on myös saatavissa integroitu RTS-radiovastaanotin, jonka avulla voidaan säädellä valon voimakkuutta. Valon säätäminen käy helposti kaukosäätimen rullalla.