markiisit
Staart

Sunsystems -liikemarkiisi

Sunsystems liikemarkiisiSunsystem - liikemarkiisit herättävät huomion ja antavat tehokkaan suojan auringonvalolta. Ensimmäinen mielikuva yrityksestä muodostuu jo julkisivusta. Julkisivu voi kertoa paljon yrityksestä ja sen toiminnasta. Yrityksen yleinen ilme sekä viimeistelty ja huoliteltu julkisivu antavat yrityksestä postiivisen kuvan ja luovat mielikuvia. Useimmiten liikekeskusten ja liikerakennusten pintamateriaaleihin ei pääse vaikuttamaan, mutta markiisilla saat nopeasti ja helposti yrityksesi näkyviin. Liikemarkisit sopivat myös ostoskeskusten sisätiloihin.

Liikemarkiisi H&M Vaasa, toteuttaja Rullma-KaihdinMarkiisit antavat liikkeelle huomattavasti enemmän huomioarvoa ja näyttävyyttä. Liikkeen ulkoiseen ilmeeseen istuvat markiisit voidaan varustaa yrityksen logon, mainostekstien ja valaistuksen kanssa. Huomion lisäksi liikemarkiisi myös suojaa auringolta. Liiketila pysyy sopivan viileänä eikä auringonvalo pääse haalistamaan ikkunan lähellä olevia tuotteita. Liikemarkiisi antaa yrityksen asiakkaille ja muille ohikulkijoille suojan sateelta.

Liikemarkiisiksi voidaan valita perinteinen korimarkiisi tai nivelvarsimarkiisi. Molempiin saadaan painettua yrityksen logo sekä muita mainostekstejä. 

Sunsystems-markiisit esite 

Katso lähin jälleenmyyjä tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.