markiisit
Staart

Ikkunamarkiisi IM500

Ikkunamarkiisi Robusta IM500Ikkunamarkiisi pitää huoneen sisäilman sopivan viileänä ja suojelee samalla kodin tekstiilejä ja sisustusta haalistumiselta. Ikkunamarkiisit suojaavat liialliselta valolta, peittämättä kuitenkaan kaunista maisemaa. Ikkunamarkiisi auttaa sinua säästämään myös talon viilennys- ja ilmanvaihtokuluissa. IM500 on tukevarakenteinen ikkunamarkiisi, jonka avulla ikkunasta tuleva auringon valo ja lämpö saadaan helposti hallittua. IM500-ikkunamarkiisi on hyvä aurinkosuoja yksittäisissä kotitalouksissa sekä suurempina kokonaisuuksina kouluissa, konttoreissa, ravintoloissa, sairaaloissa sekä muissa julkisissa rakennuksissa.


Ikkunamarkiisi IM500 voidaan asentaa niin kattoon kuin seinään ja haluttaessa varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla. Tämän markiisin sivuvarsien jousivoimaa voidaan säätää riippuen siitä minkä kokoinen ikkunamarkiisi on.

Ikkunamarkiisi voidaan avata ja sulkea joko veivillä tai moottorilla. Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen, jonka avulla ikkunamarkiisi avautuu ja sulkeutuu auringon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-markiiseissa käytetään 100% akryylikangasta. Kaikki kankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee kankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Lataa Sunsystems-markiisit yleisesite

  Lataa Sunsystems ikkunamarkiisi IM500 tuotekortti

Lataa Sunsystems ikkunamarkiisin asennusohje (veivikäyttö).

Lataa Sunsystems ikkunamarkiisin asennusohje (moottoroitu).

Lataa Sunsystems moottoroidun kauko-ohjattavan markiisin ohjelmointiohje

 

Katso lähin jälleenmyyjä tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.

 

UUTTA! Nyt voit suunnitella oman markiisin ja valita markiisikankaan juuri sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi Sivuilla voit muuttaa talon väritystä ja suunnitella sinulle sopivan markiisin. Kokeile!