markiisit
Staart

Ikkunamarkiisi IM400

ikkunamarkiisi ArubaTukeva ikkunamarkiisi istuu moneen paikkaan. IM400-ikkunamarkiisissa sivuvarsien jousivoima on säädettävissä markiisin koon mukaan. Tyylikkäästi muotoiltu alumiinikasetti suojaa markiisi-kangasta tuulelta ja tuiskulta. Käyttökohteita kodin lisäksi ovat esimerkiksi huvilat, konttorit, kaupat ja koulut. IM400-ikkunamarkiisin avulla saat helposti säädeltyä sisään tulevaa auringonvaloa ja siitä aiheutuvaa lämpöä. Lisäksi ikkunamarkiisi antaa talolle tyylikkään ilmeen.

Markiisia voidaan käyttää joko veivillä tai moottorilla. Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Markiisi suojaa aurinkoisella säälle, mutta kelautuu automaattisesti sisään kun sitä ei tarvita. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-markiiseissa käytetään 100% akryylikangasta. Kaikki kankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee kankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Lataa Sunsystems-markiisit yleisesite 

Lataa Sunsystems IM400 ikkunamarkiisi tuotekortti

Lataa moottoroidun kauko-ohjattavan Sunsystems-markiisin ohjelmointiohje

Katso lähin jälleenmyyjä tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.

 

UUTTA! Nyt voit suunnitella oman markiisin ja valita markiisikankaan juuri sinun taloosi osoitteessa www.markiisi.fi Sivuilla voit muuttaa talon väritystä ja suunnitella sinulle sopivan markiisin. Kokeile!