kaihtimet
Staart

Screenkankaat

Sunsystems-screenkaihdin Screen Nature SNM3%Screenkankaat estävät tehokkaasti kuuman ilman leviämisen sisätiloihin. Screenkangas suodattaa ja säätelee luonnonvalon määrää, mutta säilyttää näkymän sisältä ulos. Screenkankaista voidaan valmistaa lähes kaikkia aurinkosuojatuotteita (markiiseja, screenkaihtimia, rullaverhoja, paneeleja, pystylamelleja yms.) Monikäyttöisen screen- eli ns. maisemakankaan käyttökohteita ovat esimerkiksi toimistot, hotellit, koulut, sairaalat ja hoivakodit tai vaikka omakotitalon isot ikkunapinnat.

Sisäpuolelle asennettu screenkangas on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa. screenkaihdin, screenkaihtimet, energia säästö, viilennys, jäähdytys verho kaihdinOikein valituilla kangasmateriaaleilla saavutetaan myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja. Paitsi kankaan kudonnan tiheydellä myös värillä on vaikutusta kankaan ominaisuuksiin, kuten auringonvalon heijastus-, sitomis- ja läpäisyarvoon. Kankaan valintaan kannattaa siis kiinnittää huomiota, sillä se vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Parhaimmillaan kangas heijastaa suurimman osan auringonvalosta takaisin, säilyttäen kuitenkin läpinäkyvyytensä ja tilan tunteen.

Ulkopuolelle asennettavana screenkangas on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Eri screenkankailla voidaan estää ja pysäyttää auringon lämpösäteilystä peräti 95% jo rakennuksen ulkopuolelle. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolelle asennettuna screenkangas vähentää siis merkittävästi kiinteistön jäähdyttämisestä aiheutuvia kuluja.

 

Sunsystems Screenkangasmallisto

Sunsystems-screenkaihtimissa käytetään tunnettuja ja laadukkaita Soltis- ja Mermet-screenkankaita, joiden auringonsuojaominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Soltis-screenkankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja niistä voidaan valmistaa aurinkosuojia niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja rullautuvat myös kosteana. Soltis screenkankaat ovat 100% kierrätettäviä tekstiilejä, jotka eivät ole haitallisia ihmisille eivätkä ympäristölle. Soltis-kankaista löytyy laaja yli 90 värivaihtoehtoa käsittävä mallisto. 

Mermet-screenkankaat ovat tyylikkäitä ja sisustuksellisia. Laadukkaasti kudotut Mermet-screenkankaat soveltuvat erinomaisesti sisäpuolisiin screenkaihtimiin. Laajasta mallistosta löytyy useita eri tiheysasteita ja lukematon määrä värejä. Mermet-screenkangasmallistosta löytyy myös ympäristöystävälliset, PVC-vapaat screenkankaat (SN3% ja SNM3%), joissa on myös bakteerien kasvua ehkäisevä käsittely.

 

Sunsystems screenkankaat

Kangas

Materiaali

Käyttö

Värit (kpl)

Palosuojaus

Mallisto

M-Screen 5% Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 39 X
M-Screen 3%  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 39 X
M-Screen 1%  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 4 X
Screen Vision 10%  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 14 X
Screen Vision 5%  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 14 X
Screen Vision 3%  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 9 X
Screen Vision 1%  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 9 X
Screen Nature 3% Fiberglass sisäkäyttöön 9 X
Screen Nature Ultimetal  Fiberglass  sisäkäyttöön 6 X
Soltis 86 Polyester (PVC-coating) ulko- ja sisäkäyttöön 26 X
Soltis 92 Polyester (PVC-coating) ulko- ja sisäkäyttöön 48 X
Soltis 93 Polyester (PVC-coating) ulko- ja sisäkäyttöön 10 X
Soltis 96 Polyester (PVC-coating) ulko- ja sisäkäyttöön 17 X
Soltis 99 Polyester (PVC-coating) sisäkäyttöön 32 X
Soltis LowE Polyester (PVC-coating) ulko- ja sisäkäyttöön 2 X


Oeko-Tax standard 100Greenguard - Guarantee of indoor qualitySanitized - bakteerien kasvua ehkäisevä käsittely

Valikoimassamme on myös LEED- ja BREAM- ympäristöluokitettuja kankaita, jotka ovat valmistettu kierrätetyistä ja orgaanisista materiaaleista Annamme mielellämme lisätietoa screenkankaiden ominaisuuksista ja soveltuvuudesta eri kohteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä meihin tai paikalliseen jälleenmyyjäämme.

Katso myös Sunsystems-pimennyskangasmallisto

 Katso myös kuvia eri screenkankaalla toteutetuista kohteista Facebook-sivujemme kuva-arkistosta (www.facebook.com/SunsystemsOy)