kaihtimet
Staart

ZS800VV Screenkaihdin

screen pimennys kaihdin kalteva vino pintaZS800VV Screenkaihdin soveltuu erinomaisesti haasteellisiin ikkunoihin. Kompaktin kokoinen kaihdin on asennettavissa ikkunoiden sisä- tai ulkopuolelle lähes mihin asentoon tahansa. Tämän monipuolisen kaihtimen avulla kaltevat ja vinot ikkunat voidaan helposti suojata tai vaikka pimentää.

Kaihtimen kasetti on tyylikkäästi muotoiltu ja maalattavissa kaikkiin RAL-sävyihin. Kangas kulkee tiiviisti sivuohjauskikoissa, ainutlaatuisen zip-mekanismin ansiosta. Vastavetomekanismi vetää kangasta toiseen suuntaan, pitäen kankaan koko ajan kireänä ja suorana.

Monipuolinen ZS800VV kaihdin voidaan asentaa pergolaksi lasikattojen päälle tai pimennyskaihtimeksi ikkunoiden sisäpuolelle. Yhdellä kaihtimella voidaan ratkaista monia aurinkosuojauksen haasteita.

Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä tai kytkeä yleisimpiin talon ohjausjärjestelmiin. Screenkaihtimiin on saatavana myös oma automatiikka, jonka avulla kaihtimet säätyvät esimerkiksi auringonpaisteen tai muiden sääolosuhteiden mukaan. Lue lisää kohdasta moottori ja ohjaus

Sunsystems-screenkaihtimissa käytetään pääsääntöisesti Soltis- ja Mermet -screenkankaita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja soveltuvat erinomaisesti aurinkosuojakäyttöön.  Lue lisää ja katso screenkangasmallisto täältä

 

 

 Sunsystems ZS800L screenkaihdin tuotekortti


Katso lähin screenkaihtimien jälleenmyyjä.