kaihtimet
Staart

ZS800 ZIP-Screenkaihdin

asuntomessut screenkaihdin zipscreen aurinkosuojaScreenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Ulkopuolelle asennetuilla screenkaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä peräti 95%. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolisen screenkaihtimen avulla sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Screenkaihtimet vähentävät oikeanlaisella käytöllä koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.

Tehokas ja monipuolinen ZS800-screenkaihdin sopii suuriin ja pieniin ikkunoihin joko kotiin tai julkisiin rakennuksiin. ZS800 screenkaihtimen alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Ainutlaatuisen zip-mekanismin avulla kangas pysyy kovallakin tuulella jäykissä mutta pienikokoisissa sivuohjausprofiileiissa. Kangas pysyy kireänä koko matkalta ylhäältä alas, eikä pääse lepattamaan.

ZS800 screenkaihdin voidaan valmistaa kahdessa eri kasettikoossa (L ja XL). Kaihtimen koko ja käytettävä kangas määrittää käytettävän kasetin koon.
ZS800L kaihtimen maksimileveys on 3,9 metriä ja korkeus 5,0 metriä (leveyden ollessa max. 2,7m).
ZS800XL kaihtimen maksimileveys on 5,0 metriä ja korkeus 6,0 metriä (leveyden ollessa max. 3,0m).

Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä tai kytkeä yleisimpiin talon ohjausjärjestelmiin. Screenkaihtimiin on saatavana myös oma automatiikka, jonka avulla kaihtimet säätyvät esimerkiksi auringonpaisteen tai muiden sääolosuhteiden mukaan. Lue lisää kohdasta moottori ja ohjaus

Ulkopuolisissa Sunsystems-screenkaihtimissa käytetään pääsääntöisesti Soltis- ja Mermet -screenkankaita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön.  Lue lisää ja katso screenkangasmallisto täältä

 Sunsystems ZS800L screenkaihdin tuotekortti

 Sunsystems ZS800XL screenkaihdin tuotekortti

 Ohjelmointiohje moottoroidulle Sunsystems-aurinkosuojalle

Katso lähin jälleenmyyjä.