kaihtimet
Staart

SK800Zip screenkaihdin

zip screen screenkaihdin screenkaihtimetScreenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Ulkopuolelle asennetuilla screenkaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä peräti 95%. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolisen screenkaihtimen avulla sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Screenkaihtimet vähentävät oikeanlaisella käytöllä koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.

Tehokas ja monipuolinen SK800-screenkaihdin sopii suuriin ja pieniin ikkunoihin joko kotiin tai julkisiin rakennuksiin. SK800 screenkaihtimen alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Ainutlaatuisen zip-mekanismin avulla kangas pysyy kovallakin tuulella jäykissä mutta pienikokoisissa sivuohjausprofiileiissa. Kangas pysyy kireänä koko matkalta ylhäältä alas, eikä pääse lepattamaan.

SK800Zip screenkaihtimen maksimileveys on 5,0 metriä ja maksimikorkeus 5,0 metriä. Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä tai kytkeä yleisimpiin talonohjausjärjestelmiin (esim. KNX, Control4). Screenkaihtimiin on saatavana myös oma automatiikka, jonka avulla kaihtimet säätyvät esimerkiksi auringonpaisteen mukaan. Lue lisää kohdasta moottori ja ohjaus

Ulkopuolisissa Sunsystems-screenkaihtimissa käytetään pääsääntöisesti Soltis screenkankaita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön.  Lue lisää ja katso screenkangasmallisto täältä

 Sunsystems SK800Zip screenkaihdin tuotekortti

 Sunsystems SK800Zip screenkaihdin esite

 Ohjelmointiohje moottoroidulle Sunsystems-aurinkosuojalle

Katso lähin jälleenmyyjä.

UUTUUS!
Nyt screenkaihtimen saa myös ikkunalasituksen väliin. Sunseal Screen on patentoitu aurinkosuojaratkaisu, jossa screenverho asennetaan ikkunalasituksen väliin. 
Lue lisää Sunseal-aurinkosuojista