kaihtimet
Staart

SK500 screenkaihdin

screenkaihdin screenkaihtimet auringonsuoja aurinkosuojaScreenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Ulkopuolelle asennetuilla screenkaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä peräti 95%. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolisen screenkaihtimen avulla sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Screenkaihtimet vähentävät oikeanlaisella käyttöllä koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%. 

Tehokas ja monipuolinen SK500-screenkaihdin sopii kotiin, konttoriin ja julkisiin rakennuksiin. SK500 screenkaihtimen muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Jäykät ja tyylikkäät sivuohjausprofiilit pitävät kankaan paikoillaan kovallakin tuulella. SK500 screenkaihdin on erinomainen ulkopuolinen aurinkosuoja.

SK500 screenkaihtimen maksimileveys on 3,0 metriä ja maksimikorkeus 3,0 metriä. Yhdelle moottorille voidaan kytkeä sarjaan enintään 3 kaihdinta (maksimileveys 9,0 metriä). Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä. Screenkaihtimet saadaan myös automatisoitua niin että kaihtimet säätyvät auringon mukaan. Lue lisää kohdasta moottori ja ohjaus.

Ulkopuolisissa screenkaihtimissa käytetään Soltis screenkankaita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön.  Lue lisää screenkankaista.

 Lataa Sunsystems SK500 screenkaihdin tuotekortti

Lataa ohjelmointiohje moottoroidulle Sunsystems-aurinkosuojalle

 

Katso lähin screenkaihtimien jälleenmyyjä.