kaihtimet
Staart

Sisäpuoliset screenkaihtimet

Sisäpuoliset screenkaihtimetScreenkaihdin sopii nykyaikaiseen sisustukseen ja arkkitehtuuriin. Hillitty ja selkeälinjainen kaihdin on tyylikäs ja tehokas. Sisäpuolelle asennettu screenkaihdin on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa. Oikein valituilla kangasmateriaaleilla saavutetaan myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja. Sisäpuoliset screenkaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos.

Sisäpuoliset screenkaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan. Kaikki kaihtimet on saatavana joko ketju- tai moottorikäyttöisinä. Moottoroidut screenkaihtimia voidaan ohjata kaukosäätimellä tai kytkimellä. Moottoroidut kaihtimet voidaan myös automatisoida tai liittää kodin talonohjausjärjestelmiin.

Käsikäyttöiset screenkaihtimet valmistetaan vahvoilla ja laadukkailla ketjumekanismeilla, joita käytetään myös pimennysverhoissa. 

Screenkaihtimet voidaan myös koteloida, jolloin mekanismi kankaideen saadaan yläasennossa kokonaan piiloon. Sunsystemsin valikoimissa on kolmea eri kokoista koteloa/kasettia, joista kaksi on saatavana myös neliön muotoisena.

Katso screenkankaiden tekniset tiedot ja värivaihtoehdot täältä

Katso lisää kuvia Facebook-sivuiltamme

 Sunsystems screenkaihtimet - esite

 Sunsystems screenkaihtimet - tekniset tiedot

 Ohjelmointiohje moottoroidulle screenkaihtimelle

 

Katso täältä lähin jälleenmyyjäsi.

Lue lisää screenverhon ym. tuotteiden moottoreista ja ohjauksesta täältä.