kaihtimet
Staart

iN Screenkaihdin ikkunan väliin

SUNSEAL Sunseal Screen kaihdin verhoNyt screenkaihdin voidaan asentaa myös ikkunan väliin. Ikkunan väliin asennettu iN-screenkaihdin on huippulaatuinen auringonsuoja, jolla saavutetaan erittäin tehokas auringonsuojaus sisätiloihin. Uudet ja lähes huoltovapaat kaihtimet toimivatja ovat nykyaikainen ja energiatehokas vaihtoehto sälekaihtimille.

Tehokasta auringonsuojausta vähentämättä luonnonvaloa ja peittämättä maisemaa.

MSE-ikkunoiden välitilaan asennettavalla iN -screenkaihdinkaihtimella voidaan saavuttaa jopa 95% aurinkoenergian torjunta, peittämättä maisemaa ja pimentämättä tilaa.  Ikkunoiden välitilaan asennettava screenkaihdin on lähes yhtä tehokas kuin ikkunan ulkopuolelle asennettavat auringonsuojat ja selkeästi tehokkaampi kuin sälekaihdin. iN-Kaihtimen tarkoituksena on poistaa mahdollisimman tehokkaasti auringon tuottamaa lämpösäteilyä kuitenkaan vähentämättä liiaksi luonnollista valoa sisätilassa. Selektiivilasista tai ikkunakalvosta poiketen, tehokkaiden screenkaihtimien avulla voidaan säädellä ikkunan g-arvoa tarpeen mukaan!

 

iN-Screenkaihtimet toimivat tarvittaessa omalla virtalähteellään, joten sähkötöitä ei  tarvita eikä ikkunoihin tarvitse tehdä reikiä. Yhdellä kaukosäätimellä voidaan esimerkiksi ohjata 16 eri kaihdinta tai kaihdinryhmää. Suurempiin kiinteistöihin tai toimistorakennuksiin on mahdollista tehdä oma ohjausjärjestelmä. Monipuoliset kaihtimet ovat myös liitettävissä olemassa olevaan ohjausjärjestelmään vain vaihtamalla moottoria (24V tai 230V moottorit).

  • Ulkopuolelle asennettavan auringonsuojan teho (suodattaa jopa 95% aurinkoenergiasta)
  • Ei peitä maisemaa (läpinäkyvä kangas)
  • Helppo ja yksinkertainen asennus (ei reikiä, sähkötöitä, tankoja tai nuppeja ikkunoihin)
  • Turvallinen asennus ja käyttö (ei roikkuvia naruja, hirttäytymisvaaraa)
  • Ei rasita julkisivua (ikkunapinnan takana)
  • Pitkäikäinen ja huoltovapaa (suojassa käyttäjältä ja ulkoilmalta)

 

Katso myös ikkunan väliin asennettava tehokas pimennyskaihdin.

Tehokkaimman energiasäästön saavuttamiseksi, ikkunatyypin valinnassa suosittelemme mahdollisimman suurta karmisyvyyttä ja vähäistä auringonsuojaa (lasissa). Oikeantyyppisellä ikkunalla ja Sunseal-auringonsuojilla voidaan Suomen kylminä talvikuukausina hyödyntää tehokkaasti auringon lämpösäteilyä lämmityksessä tai tarpeen mukaan eristää ikkunaa lämpöhukan torjumiseksi. Vastaavasti kuumina kesäkuukausina voidaan torjua auringonsäteilyn aiheuttamaa ylilämpöä ja säästää jäähdytyskuluissa. Tarvittaessa myös yöjäähdytys onnistuu kun ikkunan U-arvoa voidaan säädellä Sunseal-kaihtimia nostelemalla.

 

Lataa tekniset tiedot

 

Lisää  kuvia Facebook-sivuillamme (www.facebook.com/SunsystemsOy)

Valtuutetut jälleenmyyjät ympäri Suomen