kaihtimet
Staart

Puusälekaihtimet

PuusälekaihdinPuusälekaihdin on paljon muutakin kuin auringonsuoja. Se on parhaimmillaan kuin arvohuonekalu, joka on tyylikkyydessään ajaton.

Puusälekaihtimissa käytettävän puumateriaalin ja eri sävytysvaihtoehdoissa löytyy vaativallekin sisustajalle mieleinen lopputulos. Puukaihtimet sopivat käytettäväksi ikkunoissa, ovissa ja ovat tilanjakajina tyylikkäitä. Puumateriaalista valmistettuna ne ovat luonnollinen osa kalustusta. Sävytettyjen puulajien lisäksi valikoimasta löytyy myös aidoista jalopuista tehdyt kaihtimet. Laajat materiaalivaihtoehdot pyökistä tammeen antavat mahdollisuuden valita puusälekaihtimet esimerkiksi lattian tai keittiötasojen mukaan. Myös sävytykset ja petsaukset onnistuvat.

Puusälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä jokaiselle asiakkaalle. Puusälekaihdin käy läpi tarkan 15-vaiheisen laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen. Puusälekaihtimet on myös saatavana sähkökäyttöisinä. Sähkökäyttöiset kaihtimet voidaan ohjata kaukosäätimellä tai kytkimellä. Lue lisää puusälekaihtimen moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Säleleveydet ovat 25, 35, 50 sekä uutuutena 65 mm.