kaihtimet
Staart

Pimennysverhot

Pimennysverho, pimennys, pimennyskaihdinPimennysverho/kaihdin on erinomainen tuote silloin, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Verhoissa käytettävät pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100 %:n valonsuojan. Pimennysverhot myös vähentävät oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta. Pimennysverhot sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan: auditoriot, koulujen luokkahuoneet, av-tilat, kotiteatterit tai vaikka kodin lastenhuoneet ja muut makuuhuoneet.

Pimennyskaihdin voidaan koteloida, jolloin saavutetaan täydellinen pimennys. Pimennyskangas kelautuu putken ympärille kotelon sisään ja liikkuu molemminpuolisissa sivukanaaleissa, estäen valon pääsyn sisään. Maksimissaan yhden pimennyskaihtimen koko voi olla jopa 25m2 (5,0 x 5,0m). Pimennysverhojen avulla voit nukkua pimeässä, valoisallakin säällä.

Sunsystems valmistaa ketjukäyttöisiä sekä sähkökäyttöisiä pimennyskaihtimia. Laadukkaat ketjumekanismit ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja. Ketjukäyttöiset pimennysverhot sopivat useimpiin paikkoihin ja ikkunoihin. Vaativampiin kohteisiin suositellaan sähkökäyttöisiä pimennysverhoja, joita voidaan ohjata kaukosäätimellä, kytkimellä, ajastuksella, automaattisesti aurinko- tai lämpöantureilla tai liittää olemassa olevaan automaattiseen ohjausjärjestelmään (KNX, EBTS, Control4 tms.). Lue lisää moottoreista ja ohjauksista sekä niiden mahdollisuuksista täältä.

 

 Sunsystems-pimennyskaihtimet esite

 

Pimennyskankaat

pimennyskankaatSunsystems-pimennyskangasmallisto on hyvin laaja ja monipuolinen. Mallistosta löytyy kattava määrä perinteisiä polyesterivalmisteisia pimennyskankaita. Tämän lisäksi mallistossa on useita erilaisia laadukkaita pimennyskankaita vaativampiinkin kohteisiin. Pimennyskangasmallistosta löytyyy myös paljon eri vaihtoehtoja julkisiin tiloihin vaadittavia palosuojattuja pimennyskankaita. Saatavana on myös molemminpuolin värjättyjä pimennyskankaita sekä ulkokäyttöön soveltuvia kankaita.  

 Sunsystems-pimennyskankaat tekniset tiedot


Katso lisää kuvia pimennyskaihtimista Facebook-sivuiltamme