kaihtimet
Staart

Pimennyskankaat

Sunsystems-pimennyskaihtimissa käytetään tunnettuja ja laadukkaita Hunter Douglas ja Mermet -pimennyskankaita, joiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa.Pimennyskangas ei päästä yhtään valoa lävitseen vaan estää valon pääsyn huonetiloihin. Kangasta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kankaan materiaaliin, laatuun ja kangasleveyteen. Pimennyskankaan on hyvä rullautua tasaisesti ja pysyä suorana reunoilta, jotta reunoilta tuleva epäsuora auringonvalo saadaan minimoitua. Pimennyskangas myös painaa selkeästi enemmän kuin normaalit rullaverhokankaat, joten hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi myös käytettävä mekanismi on oltava laadukas ja kestävä. Pimennyskankaiden käyttökohteita ovat yleisimmin asuintilojen makuuhuoneet, mutta muita käyttökohteita ovat esimerkiksi toimistot, hotellit, koulut, sairaalat ja hoivakodit, joissa tarvitaan täydellistä pimennystä. 

 

Sunsystems Pimennyskangasmallisto

Sunsystems-pimennyskaihtimissa käytetään tunnettuja ja laadukkaita Hunter Douglas ja Mermet -pimennyskankaita, joiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Näiden laadukkaiden kangasvalmistajien mallistoista löytyy laaja kirjo eri värejä, palosuojattuja PVC, polyester- ja lasikuitupohjaisia pimennyskankaita.

 

Sunsystems pimennyskankaat

Kangas

Materiaali

Käyttö

Värit (kpl)

Palosuojaus

Mallisto

Oscura Alba Polyester + PVC sisäkäyttöön 23 ei  
Karellis 11301  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 12 kyllä
PVC FR Polyester + PVC sisäkäyttöön 4 kyllä  
Kibo8500  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 10 kyllä
Flocke  Fiberglass + PVC sisäkäyttöön 15 kyllä
BlackOut XL Polyester + PVC sisäkäyttöön 5 kyllä  
Satine21154  Fiberglass + PVC ulko- ja sisäkäyttöön 8 kyllä


Oeko-Tax standard 100Greenguard - Guarantee of indoor quality

Annamme mielellämme lisätietoa pimennyskankaiden ominaisuuksista ja soveltuvuudesta eri kohteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä meihin tai paikalliseen jälleenmyyjäämme.

Katso myös auringonvaloa läpäisevät Sunsystems-screenkankaat

 Katso myös kuvia eri kankailla toteutetuista kohteista Facebook-sivujemme kuva-arkistosta (www.facebook.com/SunsystemsOy)