kaihtimet
Staart

Sisäpuoliset pimennyskaihtimet

Sunsystems-pimennyskaihtimissa käytetään tunnettuja ja laadukkaita Hunter Douglas ja Mermet -pimennyskankaita, joiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa.Pimennyskaihdin on erinomainen tuote silloin, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Verhoissa käytettävät pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100%:n valonsuojan. Pimennysverhot myös vähentävät oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta. Pimennysverhot sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan: auditoriot, koulujen luokkahuoneet, av-tilat, kotiteatterit tai vaikka kodin lastenhuoneet ja muut makuuhuoneet.

Pimennyskaihdin voidaan koteloida, jolloin saavutetaan täydellinen pimennys. Pimennyskangas kelautuu putken ympärille kotelon sisään ja liikkuu molemminpuolisissa sivukanaaleissa, estäen valon pääsyn sisään. Maksimissaan yhden pimennyskaihtimen koko voi olla jopa 25m2 (5,0 x 5,0m). Pimennyskaihtimien avulla voit nukkua pimeässä, valoisallakin säällä.

Sunsystems valmistaa ketjukäyttöisiä sekä sähkökäyttöisiä pimennyskaihtimia. Laadukkaat ketjumekanismit ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja. Ketjukäyttöiset pimennysverhot sopivat useimpiin paikkoihin ja ikkunoihin. Vaativampiin kohteisiin suositellaan sähkökäyttöisiä pimennysverhoja, joita voidaan ohjata kaukosäätimellä, kytkimellä, ajastuksella, automaattisesti aurinko- tai lämpöantureilla tai liittää olemassa olevaan automaattiseen ohjausjärjestelmään (KNX, EBTS, Control4 tms.). Lue lisää moottoreista ja ohjauksista sekä niiden mahdollisuuksista täältä.

Sunsystems-pimennyskaihtimet tekniset tiedot

 Sunsystems-pimennyskaihtimet esite