kaihtimet
Staart

Parvekekaihtimet

parvekekaihdin Lasitetuilla terasseilla ja parvekkeilla kuumuus ja häikäisy käy kesällä usein ylivoimaiseksi. Oikein suunniteltu ja tehokas aurinkosuoja lasitetulla parvekkeella vaikuttaa koko asunnon valaistukseen, lämpötilaan ja viihtyvyyteen.
Valikoimastamme löydät parvekkeellesi sisustavia ja laadukkaita ratkaisuja, joilla saat samalla tehokkaan aurinko- , häikäisy- ja näkösuojan.

Sunsystems-parvekekaihtimet poistavat tehokkaasti auringonpaisteesta aiheutuvan kuumuuden.
Parvekekaihtimet valmistetaan aurinkosuojaksi suunnitellusta erikoiskankaasta, joka suodattaa auringonvaloa. Kangas päästää valoa lävitseen, eikä estä näkymää, mutta poistaa kuitenkin kuumuuden erittäin tehokkaasti.

Sunsystems valmistaa parvekekaihtimet aina mittojen mukaan. Parvekekaihtimet voidaan valmistaa sivuttain liikkuvina paneeleina tai ylös rullautuvina kaihtimina. Parvekepaneelit ja -rullaverhot voidaan asentaa paneelikiskoon, jossa niitä voidaan liikuttaa vapaasti sivuttaissuunnassa aina tarpeen mukaan. Kaikki osat on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa suomalaisilla parvekkeilla.

Rullautuvissa parvekekaihtimissa käytetään ainoastaan laadukkaita ja parvekekäytössä kestäviä Rollease®-ketjumekanismeja. Kaihtimet rullautuvat helposti ylös ja alas tarpeen mukaan. Rullautuvat parvekekaihtimet on myös mahdollista asentaa Slimline-paneelikiskoon. Näin kaihtimia voidaan liikuttaa sivusuunnassa tarpeen mukaan ja parvekelasin aukipitolaitteenkin kohdalle saadaan suojaa.

 

Laaja kangasvalikoima

parveke aurinkosuoja - parvekekaihdinSunsystems-parvekekaihtimissa käytetään laadukkaita läpinäkyviä screenkankaita. Screenkankaat heijastavat auringonvalon takaisin, päästämättä kuumuutta sisätiloihin. 

Laajasta valikoimasta monia eri värejä ja tiheyksiä. Sunsystems-screenkangasmallistosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto kohteeseen kuin kohteeseen. Sunsystems-parvekekaihtimissa käytettävät kankaat ovat homesuojattuja, kestävät pakkasta ja ne ovat helppo pitää puhtaina likaa hylkivän pinnan johdosta.

 Sunsystems-parvekekaihtimet esite