kaihtimet
Staart

Move - moottoroitu verhokisko

Moottoroitu verhokisko Moottoroidun verhon avaaminen on aina nautinto! Moottoroidut verhot ovat tarkoitettu erityisesti julkisiin tiloihin, mutta myös yksityishenkilöt ovat huomanneet käytön helppouden ja mukavuuden.

Hotelleihin, kotiteattereihin ja neuvotteluhuoneisiin tarkoitettu sähkökäyttöinen verhokisko Move on erittäin hiljainen, huoltovapaa ja yksinkertainen asentaa. Kisko sopii useimmille verhotyypeille ja yhdellä verhokiskolla päästään pituudeltaan jopa 15 metriin ja painoltaan 60 kiloon saakka. Tyylikkäästi muotoiltu verhokiskon moottori jää kauniisti verhon taakse piiloon. Moottoroidut verhokiskot ovat saatavana oikealta vasemmalle, vasemmalta oikealle tai keskeltä sivuille aukeavina (ns. teatteriavaus). Verhokiskoissa käytetävä moottori on erittäin hiljainen (alle 44dB(A)) ja verhon nopeutta voidaan helposti säätää.

sähkökäyttöinen verho, sähkökäyttöiset verhot, Move-verhokiskot sopivat erinomaisesti hotelleihin ja kouluihin sekä muihin julkisiin tiloihin, koska verhoa voidaan käyttää huoletta myös käsin. Verhoa voidaan liikutella edestakaisin vetämällä, eikä se vaurioita tai vaikuta moottorin toimivuuteen. Lisäksi Move-kiskoon on saatavana älykäs "Touch Mode" joka saa verhon avautumaan ja sulkeutumaan kankaasta vetämällä.

Sähkökäyttöiset verhot ovat erittäin helppo- ja monikäyttöisiä. Moottoroitua verhokiskoa voidaan ohjata kaukosäätimellä, painokytkimellä tai se voidaan liittää useimpiin olemassa oleviin väyläohjauksiin. Verhokiskoon voidaan lisätä myös ajastus tai aurinkotunnistin, jolloin verhosta saadaan automaattiverho. Lue lisää moottoreista ja ohjauksista sekä niiden mahdollisuuksista täältä.

Lataa Move-moottoroitu verhokisko esite

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältä