kaihtimet
Staart

Kattokaihdin

Sunsystems-kattokaihdin Kattokaihdin, kattokaihtimetkiinteästi asennettava alumiininen sisäkäyttöön tarkoitettu aurinkosuoja. Se on suunniteltu käytettäväksi katoissa, kaltevilla pinnoilla ja erimuotoisten lasitettujen terassien aurinkosuojana. Kattokaihdin voidaan asentaa vaikka lasikaton alle vaakasuoralle pinnalle. Kattokaihtimet poistavat erinomaisesti auringon tuoman kuumuuden, poistamatta kokonaan luonnollista auringonvaloa.

Erittäin helppokäyttöinen ja laadukas kattokaihdin on säädettävissä narulla, veivillä tai moottorilla. Säädettävät kaihdinsäleet vähentävät auringon lämpövaikutusta, sallivat näkyvyyden ulos ja varmistavat parhaan hyödyn luonnonvalosta. Moottoroituun kattokaihtimeen on myös liitettävissä aurinkoautomatiikka, jolloin säleet kääntyvät automaattisesti riippuen auringon valon voimakkuudesta. Lue lisää kaihtimien moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Kattokaihdinjärjestelmän alumiinisäleiden leveys on 50mm. Valittavana on useampia eri värejä sekä puukuvioituja säleitä. Saatavana on myös leveämpiä säleitä sekä täysin pimentävät erikoissäleet. Kattokaihdin voidaan valmistaa myös oikeista puusäleistä.

 Sunsystems-kattokaihtimet esite

Katso lähin jälleenmyyjä.

Pienempiin kattoikkunoihin voidaan myös asentaa kankainen pliseekaihdin.

Vinkki: Lasitetuissa katoksissa voidaan käyttää myös Veranda-katosmarkiisia tai Tess screen -kaihtimia