kaihtimet
Staart

Kangaskaihtimet - UUTTA!

Kangaskaihtimet antavat pehmeän vaihtoehdon kaihdinratkaisuihinSunsystems-kangaskaihtimet ovat pehmeä ja sisustuksellinen vaihtoehto ikkunan suojaksi. Monipuolinen kaihdin varustettuna laajalla kangasmallistolla antaa valinnanvaraa jokaiselle sisustustyylille. Kangaskaihdin sopii erinomaisesti  maalaisromanttiseen kuin moderniinkin sisustukseen tai vaikka kliiniseen toimistotilaan. Kangaskaihtimet sopivat myös esimerkiksi kohteisiin, joissa halutaan samanaikaisesti nauttia luonnonvalosta, mutta pitää myös osittaista näkösuojaa. 

Sunsystems valmistaa kangaskaihtimet aina mittojen mukaan.  Sunsystems-kangaskaihtimia voi vetää ylhäältä alas, mutta myös alhaalta ylös, jolloin voit suojautua ohikulkijoiden katseilta estämättä kuitenkaan valon sisäänpääsyä kokonaan. Valittavana on myös kevytkäyttöiset ja lapsiturvalliset LiteRise®- sekä SmartCord® -mekanismit. Toki Sunsystems-kangaskaihtimet voidaan myös moottoroida, jolloin niiden käyttö on helppoa ja vaivatonta.

sunsystems kangas kaihdin kaihtimetLaajasta kangasvalikoimasta löytyy monenmonta erilaista väriä ja läpinäkyvyyttä. Mallisto käsittää perinteiset yksinkertaiset vekatut kankaat sekä uudet kennomaiset Duette® -kankaat. Duette®-kankaat antavat ainutlaatuisella rakenteellaan tyylikkään ja viimeistellyn lopputuloksen ilman näkyviä narureikiä. Ilman näkyviä narureikiä Duette®-kankailla voidaan myös saavuttaa täydellinen pimennys. Kennomainen Duette®-kangas luo ikkunaan eteen ilmataskun, joka eristää ääntä ja lämpöä pitäen kesällä lämmön ulkona ja talvella sisäpuolella. Laajasta kangasmallistosta löytyy neljää eri vekkileveyttä 20, 25, 32 ja 64mm.

Kankaisiin ja tuotteisiin pääset parhaiten tutustumaan lähimmän jälleenmyyjän luona ja saat tarvittaessa apua oikean kankaan, mallin ja käyttömekanismin valitsemisessa.

 

 

  Sunsystems-Kangaskaihtimet esite

Huom! Sunsystems-kangaskaihdin voidaan asentaa myös vinoihin ikkunoihin, kattoon tai sälekaihtimien tapaan ikkunoiden väliin. Kysy lisää jälleenmyyjiltämme.

sunsystems kangas kaihdin kaihtimetsunsystems kangas kaihdin kaihtimet