kaihtimet
Staart

Julkisivukaihdin

JulkisivukaihdinJulkisivukaihtimet ovat erinomainen suoja aurinkoa ja siitä aiheutuvaa lämpöä vastaan. Julkisivun sälekaihtimet on kehitetty kohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta ylilämmönestoa ja auringonsuojaa. Julkisivukaihtimet sijoitetaan ikkunan ulkopuolelle ja niitä ohjataan yleensä sisäpuolelta sähköisesti. Ulkopuolelle asennettavat julkisivun kaihtimet ovat nostettavissa ylös ja ala-asennossa voidaan säätää säleiden kulmaa. Ulkopuolelle asennettavat julkisivukaihtimet ovat huomattavasti tehokkaampia aurinkosuojia kuin rakennuksen sisäpuolelle asennettavat kaihtimet. Julkisivukaihtimet pitävät auringosta aiheutuvan lämmön ikkunan ja rakennuksen ulkopuolella ja viilentävät sisäilmaa energiatehokkaasti ilman lisäkustannuksia. Julkisivukaihtimet vähentävät tehokkaasti jäähdytystarvetta tai poistavat sen kokonaan. Julkisivukaihtimien avulla voidaan myös säädellä ja hyödyntää luonnonvaloa valaistuksessa.

Julkisivukaihdin 80mmJulkisivukaihtimen tyyppi, säleleveys ja ohjaustapa valitaan kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Julkisivukaihtimissa käytettävät säleleveydet ovat 50, 60 ja 80mm. Kaihtimen värivaihtoehtoja on luonnollisesti monia. 60 ja 80mm säleissä on vahvistetut reunat, jolloin julkisivun kaihdin kestää vaativampiakin olosuhteita. Julkisivukaihtimet ovat saatavissa sivuohjausvaijereilla tai sivuohjauskiskoilla, jolloin ne kestävät paremmin muuttuvia sääolosuhteita. Julkisivusälekaihtimet voidaan myös asentaa varsinaisen rakennuksen ja lasijulkisivun väliin. 

Julkisivukaihtimet ovat saatavana käsi- tai sähkökäyttöisinä. Sähkökäyttöisiin julkisivukaihtimiin on helppo liittää esimerkiksi aurinkoautomatiikka, joka säätelee säleiden kulmaa automaattisesti auringonpaisteen mukaan. Suurin hyöty saadaan kun julkisivukaihtimia säädetään automaattisesti tarvittavan auringonvalon tai halutun sisälämpötilan mukaan. Julkisivukaihtimien avulla säästetään rakennuksen energiakulutusta ja parannetaan ihmisten työolosuhteita ja viihtyvyyttä.

 

Lataa tästä julkisivukaihtimen tekniset tiedot

Lue lisää julkisivukaihtimien moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Voit kysyä lisää julkisivukaihtimista suoraan meiltä tai jälleenmyyjiltämme