kaihtimet
Staart

Sälekaihtimet 50mm

50mm sälekaihtimet50mm sälekaihdin on suurten ikkunoiden kaihdin. Suurempi säleleveys antaa enemmän valoa, sillä säleiden väli on normaalia suurempi. 50mm sälekaihdin on toimiva ja tyylikäs sisustustuote niin kotiin kuin liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Monipuolisuutensa ansiosta sälekaihtimet antavat kauniisti valoa ja avaruutta eri vuodenaikoina. Tarvittaessa sälekaihdin suojaa tehokkaasti auringonvalon aiheuttamilta haitoilta ja vastaavasti lämpöenergiaa säästäen.

50mm sälekaihtimet voidaan valmistaa narukäyttöisenä, veivikäyttöisenä sekä myös sähkökäyttöisenä. Moottoroitu 50mm sälekaihdin voidaan säätää joko kaukosäätimellä tai kytkimellä. Näin esimerkiksi suuret julkisen tilan ikkunat on helppo säätää kerralla. Sähkökäyttöiset sälekaihtimet voidaan myös ohjelmoida liikkumaan ajastuksella tai auringonvalon mukaan.  Lue lisää kaihtimen moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Kaikki 50mm sälekaihtimet asennetaan aina pinta-asennuksena. Sälevärejä löytyy useampia ja mallistostamme löytyy myös puukuvioidut ja reikäsäleet.


Kysy lisää sälekaihdin jälleenmyyjiltämme.

50mm leveästä säleestä valmistetaan myös kattokaihtimet ja julkisivukaihtimet